Espectacles
,
2023
Del 4 de maig al 4 de juny
Teatre Tantarantana
Barcelona

Teatre 'Les penes del jove Werther'

Representació teatral de l'obra 'Les penes del jove Werther', un gran mem sobre el negoci de la tristesa, dirigit per Miquel Mas Fiol

*Espectacle resultant del projecte de residència de direcció dins del programa de suport a la creació #fàbricadecreació.

Horari: 

Dimecres: 20:00h
Dijous: 20:00h
Divendres: 20:00h
Dissabte: 20:00h
Diumenge: 18:30h

Sinopsi: 

Ghosting, benching, sadfishing… Paraules que maquillen una dolorosa realitat: passen de tu. I així es devia sentir Werther, el personatge de Goethe, en el seu intent de conquerir a Lotte. L’autor alemany es va obrir en canal en aquest blogbuster començant un negoci amb el seu propi dolor. En un món on se’ns imposa “ser diferents i autèntics” constantment, estem comercialitzant les nostres llàgrimes?

'Les penes del jove Werther' és un espectacle d’estímuls i contrastos a partir de l’obra de Goethe, al voltant de la mercantilització de la tristesa, el feixisme emocional i la identitat com espectacle. Des de quan el dolor s’ha convertit en una font de negoci?

La Mel Salvatierra és actriu i a la fi ha aconseguit el seu desig: fer un monòleg a partir del Werther de Goethe. Tanmateix, el procés d’aquesta obra serà tot un mal de cap. A partir d’una sola actriu, un muntatge frenètic i molt d’humor negre, es serveix un espectacle en forma de neovarietés, farcit de referents millennials com la cultura Emo, els mems trists o Lana del Rey.

Preu: 

17€ | Consulta descomptes i compra l'entrada aquí (enllaç)

Fitxa tècnica: 

Autoria i direcció: Miquel Mas Fiol
Ajudantia de direcció: Lluís Oliver
Interpretació: Mel Salvatierra

Organitza: 

Teatre Tantarantana

Més informació: 

  • imatge de control 1per1