Espectacles
,
2023
Dimecres 29 de novembre, 19h
Centre Cultural Albareda
Barcelona

Teatre 'Personas escandalosas que no caben en el mundo'

En el marc de la 14a edició del Barcelona Districte Cultural, representació teatral 'Personas escandalosas que no caben en el mundo', a càrrec d'Orientación Colectiva Loli, un espectacle contra la cultura de l'homofòbia que neix de la necessitat de rebentar el silenci, el tabú, la vergonya, la culpa, l’estigma de classe social, la por i l’autocensura.

És també una reflexió sobre la idea de gènere i identitat vinculades a l’orientació sexual; i una història personal i col·lectiva que ens farà visibles els patrons de conducta heteropatriarcals i homòfobs, seqüeles de la tradició i la normativitat que han condicionat les relacions sexoafectives entre homosexuals.

*Espectacle per a més de 14 anys.

Sinopsi: 

'Personas escandalosas que no caben en el mundo' explica la història d’un nen nascut a un barri de la perifèria de Barcelona als anys noranta que, abans de ser homosexual, ja era homòfob. És una exploració sobre la frustració i la renúncia cap a allò que un és per intentar donar respostes a aquell nen que va néixer, va créixer, va intentar estimar follant i, finalment, va poder sortir de la Zona Franca.

Però també explica la història d’un país que ha arraconat, silenciat i fet invisible tot allò que suposadament incitava l’escàndol públic; que ha atemptat contra les llibertats individuals i col·lectives, i ha amagat, oblidat, censurat, ridiculitzat, estigmatitzat, opinat, jutjat i condemnat.

Preu: 

Entrada gratuïta

Inscripcions: 

Cal fer reserva prèvia aquí (enllaç)

Organitza: 

Institut de Cultura de Barcelona - Ajuntament de Barcelona