Arts
,
2024

Exposició 'Agnès Varda. Fotografiar, filmar, reciclar'

Exposició 'Agnès Varda. Fotografiar, filmar, reciclar', mostra que recorre la vida, l'obra i les històries fascinant d'Agnès Varda, fotògrafa, artista, cineasta i pionera de la Nouvelle Vague, una creadora lliure, moderna i compromesa amb el seu entorn polític i social.

Una de les poques dones directores de la seva generació. Precursora dins del moviment cinematogràfic de la Nouvelle Vague, Varda va trencar normes i clixés i sempre va voler renovar-se. Va filmar més de quaranta pel·lícules, entre llargmetratges i curtmetratges i entre la ficció i el documental, i va treballar tant en el cinema analògic com en el digital.

La mostra celebra la trajectòria i el talent d'una artista original i atrevida, que va experimentar i jugar amb els múltiples suports i llenguatges de l'art. Abans de ser cineasta, Varda va ser fotògrafa i retratista i, de gran, va crear instal·lacions artístiques per a museus. A l'exposició es reuneixen per primer cop a Catalunya quatre de les instal·lacions de Varda, a més d'una selecció de curtmetratges imprescindibles de la seva filmografia, que es poden visionar en sales de projecció dins l'espai expositiu.

Comissariada per: 

Florence Tissot

Preu: 

 

6€ general | 4€ reduït
Comprar entrada aquí (enllaç)

Organitza: 

CCCB

Més informació: 

Web CCCB

  • imatge de control 1per1

Et pot interessar