Llibres
,
2024
Del 18 al 22 de juny
Diversos espais
Barcelona

KM Amèrica, Festival de Literatura Llatinoamericana

Tercera edició de KM Amèrica, el Festival de Literatura Llatinoamericana, que torna amb una vintena d'autors i autores i cinc dies de programació amb taules rodones, entrevistes, un taller d'escriptura amb un dels autors convidats, una estrena teatral, un espectacle de narració oral i una ruta literària, entre moltes altres activitats.

Enguany, el festival posa l'accent en la relació entre el cos i la paraula: en quines parts del cos, òrgans, peces de la nostra anatomia, resideixen els elements que funden els nostres relats, la nostra història, la nostra cultura? La memòria com una segona pell; el cervell com el dipòsit del passat; el llibre com un cos amb milers de braços; el rostre, d'on emana la veu; la llengua, que lluita contra l'oblit; l'ull, que fixa la seva atenció a la paraula; el cor, que segueix el ritme de les emocions. Així, mitjançant la sinapsi entre allò material del cos i allò immaterial del relat, KM Amèrica 2024 ens convida a reflexionar sobre tot allò que ens lliga, físicament, a les històries que ens donen identitat i memòria.

Comissariada per: 

Eduardo Ruiz Sosa

Programa: 

Consulta'l aquí (properament)

Preu: 

Totes les activitats són d’accés lliure amb aforament limitat excepte l’estrena teatral, els tallers literaris i la ruta literària.

Organitza: 

Casa Amèrica Catalunya i Biblioteques de Barcelona

Més informació: 

  • imatge de control 1per1
  • imatge de control 1per1
  • imatge de control 1per1