Espectacles
,
2024
Del 18 de gener al 25 de febrer
Teatre Gaudí
Barcelona

Musical 'La cançó de sempre'

Teatre musical 'La cançó de sempre', d'Albert Mora i la Companyia 23, que amb les melodies d'en Serrat, ens fa resseguir tota la silueta urbana de la ciutat de Barcelona, recorrent les seves places i carrerons, i coneixent la seva gent fins a arribar a casa nostra.

Què ho fa que són aquelles cançons senzilles, sentides en el bressol les que més ens commouen? Què ho fa que sempre volem tornar a casa, fins i tot, quan el camí sembla que s’ha esborrat? Què hi ha de nosaltres en la Barcelona del segle XXI? Busquem les respostes en les cançons i els textos dels poetes i artistes “de sempre”, els de la nostra terra: des d’en Sagarra i en Russiñol fins a la Rodoreda i la Capmany. Un espectacle sobre el refugi de les cançons.

Horari: 

Dijous, divendres i dissabte: 20:45h 
Diumenge: 17:00h

Sinopsi: 

El sopar està a punt. Tothom ja és a dins. Descalceu-vos i entreu. A taula ja s’han assegut tots els companys: el noi del poble sec, la Feliu, un francès llunàtic, una corista del paral·lel i fins i tot un cap indi desterrat. Aquí acollim a tothom. Hem posat un ram de flors a la taula, que no només de pa viu l’home. Asseieu-vos, acomodeu-vos i que vagi de gust. Mengeu a poc a poc, que la digestió comença a les orelles!

Preu: 

20€ | Compra l'entrada aquí (enllaç)

Fitxa tècnica: 

Dramatúrgia i direcció: Albert Mora i Companyia 23
Direcció Musical i Arranjaments: Gregori Ferrer
Repartiment: Ariadna Montoro, Mireia Obregón, Marina García, Mireia Federico, Esteve Roig
Músics: Andreu Roqueta / Roser Gelis

Organitza: 

Teatre Gaudí

Més informació: 

  • imatge de control 1per1