Menjar i beure
,
2024
Dies 19 i 26 de setembre, 19h
Alta Alella
Alella

Sopar maridatge de temporada a Alta Alella

En el marc de La Verema del Cava, Alta Alella presenta un passeig gastronòmic de temporada a través d'un 'Pop-up Gastronòmic', on els i les asistents tindran l'oportunitat d'embarcar-se en un viatge culinari inoblidable de la mà del xef Luca Marongiu, del restaurant Allium de Mataró.

Per submergir-se en els sabors de l'estiu amb un showcooking exclusiu. Plats elaborats amb productes frescos de temporada i maridats amb una selecció exclusiva de 5 caves del celler.

L'activitat consisteix en una passejada entre vinyes, visita al celler i caves (opcional), i el posterior sopar maridatge al centre d'enoturisme.

Horari: 

19:00h | Inici activitat (opcional)
20:15h | Inici sopar

Preu: 

70€ | Comprar entrada aquí (enllaç)

Organitza: 

AECAVA – Associació d’Elaboradors de Cava i Alta Alella

Més informació: