Cava Centre
Cava Centre
C/ de l'Hospital, 23
08770 - Sant Sadurní d'Anoia
  • 938 913 188
  • cavacentre@santsadurni.cat
Cava Centre
Vinum titillum, una visita plena d'experiències

Ubicat a l'antiga destil·leria de la Fassina de Can Guineu, el Cava Centre és un espai de benvinguda per conèixer Sant Sadurní d'Anoia i descobrir el món del cava des de noves perspectives.

Vinum titillum és el nom amb què els romans anomenaven els vins escumosos, vi que fa pessigolles, un apel·latiu molt sensorial per descriure l'esclat incessant de bombolles al paladar d'aquest vi tan especial.

L'esperit juganer del Vinum titillum acompanya el visitant pel Cava Centre i l’endinsa en els orígens, la història, els enigmes i els secrets del cava a través d'un recorregut audiovisual, participatiu i lúdic amb
diversos moments destacats:

La màgia de les bombolles

La primera experiència arrenca en accedir a l'espai expositiu, entrant físicament dins d'un audiovisual calidoscòpic de gran format per viure la màgia de les bombolles.

Enigmes del cava

Una sèrie d’audiovisuals planteja preguntes curioses dels moments claus de l'artesania del cava i revela el moment històric en què a Sant Sadurní es va vèncer la fil·loxera.

La festa del cava
La festa del cava

A continuació, el cava es viu com a catalitzador de la Festa de la Fil·loxera en una experiència audiovisual amb la participació dels gegants i capgrossos.

Tastem el cava

Finalment, haurà arribat l'hora de tastar el cava i posar a prova els sentits per conèixer les varietats, el tipus de cava, el temps de criança...

Botiga

On es poden adquirir objectes exclusius i emportar-se un bonic record de Sant Sadurní.

Més informació

Sant Sadurní d'Anoia s'erigeix en Capital del Cava, una destinació enoturística de qualitat amb una gran oferta d'empreses elaboradores de vins escumosos que es poden visitar, com també una atractiva fàbrica de xocolata, i un ric patrimoni arquitectònic romànic i modernista. La localitat té una bona oferta gastronòmica i també compta amb una gran xarxa de camins i rutes entre vinyes per fer senderisme o recórrer amb bicicleta.

Al cor del municipi hi ha el Cava Centre, un bon punt de partida per conèixer la història i les emocions que el cava suscita.

Horaris

De dimarts a divendres: de 9:15 a 14:45h i de 16 a 18:30h
Dissabtes: de 10 a 14h i de 17 a 19h
Diumenges i festius: de 10 a 14h

Entrada

6€ | Descomptes per a grups, menors i jubilats.
*Tots els continguts estan disponibles en català, espanyol i anglès.