Consorci de Promoció Turística del Penedès
Consorci de Promoció Turística del Penedès
c/Hermenegild Clascar, 2
08720 - Vilafranca del Penedès
  • 938 170 160
  • info@enoturismepenedes.cat
Propostes pel personal sanitari
Propostes pel personal sanitari

Ets personal sanitari? Aquesta proposta l'han pensada per tu!

Establiments de la Ruta del Vi del Penedès us proposen un seguit d'estades i experiències turístiques amb descomptes perque gaudiu del vostre temps al Penedès en agraiment a la vostra tasca al costat de les persones.

Són molts els allotjaments, cellers i empreses que realitzen activitats turístiques i que us ofereixen descomptes per gaudir d'estades als allotjaments rurals, visites als cellers i altres experiències per retrobar-vos amb la vostra gent!

> Més informació aquí.

10 experiències que has de viure al Penedès
10 experiències que has de viure al Penedès

Gaudir del Penedès en bicicleta; fer la ruta dels miradors Miravinya; conèixer la filosofia i la forma de fer d'un celler; visitar els museus o fer les rutes medieval i modernista a Vilafranca; decobrir els castells, monestirs romànics i vestigis íbers... Hi ha un munt d'experiències per gaudir al Penedès!

> Us en recomanem 10 imprescindibles, aquí.

Xarxa d'àrees d'autocaravanes del Penedès
Xarxa d'àrees d'autocaravanes del Penedès

Formada per 12 àrees de pernocta per RV*, ofereix una nova manera de descobrir i gaudir d'aquesta terra on el mediterrani, les vinyes i el vi han deixat petjada en el paisatge, la història, la cultura... en el seu caràcter.

Entre Barcelona i Tarragona, ben conectada a l'AP-7 [E-15], per aquells que esteu de pas, també és una parada ideal per descansar en el trajecte.

*Recreational Vehicles, és a dir, vehicles recreatius autocaravanes, campers, furgonetes.

> Consulta-les aquí.

Molt més que un allotjament
Molt més que un allotjament

El Penedès sempre ha estat a prop de casa teva i pot ser el lloc per retrobar-te amb la família, amb la natura, amb la llibertat i amb els grans plaers de la vida: el bon menjar i el bon vi!

T'ajudem a buscar allotjament: al voltant de vinyes, cases rurals per a tota la família, allotjament en un celler, al costat del riu per fer tranquiles passejades... Fes un cop d'ull a totes les opcions!

> Consulta-les aquí.

 

Wine Bars i terrasses entre vinyes
Wine Bars i terrasses entre vinyes

Els cellers et proposen una forma de gaudir del bon temps, l'aire lliure, de la posta de sol, el paisatge de les vinyes i una copa de vi. Què més pots demanar?

Són moltes les terrasses i wine bars on poder parar a fer una copeta i l'aperitiu i comprar els seus productes.

> Consulta-les aquí

Ruta del Vi
Ruta del Vi

Els establiments de la Ruta del Vi ja han obert les portes de nou! Estaran disponibles aplicant les mesures necessàries per garantir la seguretat de tots.

Visitar els cellers, allotjar-se entre vinyes, assaborir la gastronomia als restaurants, tastar els seus vins i caves... ja torna a ser possible! Podeu descobrir el territori amb les seves rutes culturals, el patrimoni arquitectònic de totes les èpoques, les rutes senderistes i cicloturistes entre vinyes, i moltes activitats més, que ja tornen a formar part de l'oferta turística del Penedès.

> Més informació aquí.

Més informació

Ens oficial de promoció turística format per entitats públiques i privades, creat amb l’objectiu de promoure i impulsar polítiques turístiques coordinades en l’àmbit de la Denominació d’Origen Penedès.

Promociona el turisme al Penedès i treballa per a una destinació autèntica, natural i sostenible.