Celler Albet i Noya
Celler Albet i Noya
Can Vendrell de la Codina s/n - Sant Pau d'Ordal
08739 - Subirats
  • 938 994 812
  • 682 288 548
  • visita@albetinoya.cat
Celler Albet i Noya
Visita les vinyes

Un petit passeig per les vinyes properes a la casa pairal de can Vendrell de la Codina per conèixer de primera mà el passat, present i futur del conreu ecològic, tot acompanyat, és clar, amb un tast dels nostres vins i escumosos.

*Pots completar la teva sortida amb un esmorzar típic o un dinar informal entre vinyes amb productes de km0. (+info)

Preus
Visita estàndard: 20€/pax
Visita a la vinya, tast de vins i esmorzar: 26€/pax
Visita a la vinya, tast de vins i ecobrunch: 35€/pax

Celler Albet i Noya
Al teu aire!

Ruta a peu fins a la nostra vinya més bonica: el Fanio!

Amb ganes de caminar per la natura sense pressa? Si la resposta és sí, tenim el pla perfecte per a tu! Et proposem una excursió d’uns tres o cinc quilòmetres (dificultat baixa) per les Muntanyes d’Ordal on caminaràs entre terrasses de pedra seca, boscos mediterranis i vinyes del Penedès.

El punt de trobada és el celler on us donarem un mapa i algunes indicacions per fer la ruta per les nostres vinyes ecològiques. A partir d’aquí, i al vostre ritme, iniciareu una excursió plena de sorpreses on no hi faltarà el vi i un petit aperitiu a la nostra vinya de xarel·lo més preuada: el Fanio. (+info)

Preus
Ruta a peu autoguiada: 15€/pax
Ruta a peu amb guia (3h): 25€/pax

Celler Albet i Noya
E-coBike!

Ruta en bicicleta elèctrica per camins entre vinyes de Subirats i visita a Albet i Noya

Una petita aventura que tindrà com a punt de partida l'estació de tren de Subirats. (Fàcil aparcament i possibilitat d'arribar en transport públic directe des de Barcelona). Allà us donarem una bicicleta elèctrica i una ruta amb GoogleMaps perquè passegeu entre vinyes al vostre ritme i sense pressa. Un cop arribats al celler, us esperarem amb una copa de vi ben fresqueta i, ja sense la bicicleta, farem la visita per les nostres vinyes on coneixereu de primera mà el passat, present i futur del conreu ecològic i ho acompanyarem, és clar, amb un tast dels nostres vins i escumosos.

Per acabar d'arrodonir el dia, podeu fer un brunch entre vinyes al nostre jardí. (+info)

Preus
E-coBIKE + visita guiada a la vinya: 48€/pax
E-coBIKE + visita guiada a la vinya + ecobrunch: 70€/pax

Més informació

Albet i Noya, pioners en vinyes i vins ecològics des de 1978
Visites al celler, botiga i winebar

Vine a Albet i Noya i descobreix tots els secrets del vi ecològic. Coneix la història i el procés d’elaboració. Gaudeix del paisatge. Degusta els vins i la gastronomia del Penedès. Et proposem un complet programa d’activitats per a grans i petits, tranquils i animats, llepafils i gormands. 

Una visita al celler, un passeig amb bicicleta elèctrica, un esmorzar entre vinyes, un dinar de proximitat o, simplement, vine a fer una copa entre vinyes i gaudeix del Penedès en estat pur.

*Durant el 2021 totes les visites a Albet i Noya seran privades per tal de preservar la màxima seguretat dels visitants. Reserva imprescindible.

> Consulta totes les activitats i que comenci l’aventura!!

Horaris

De dilluns a diumenge de 10 a 14:30h.
(Tardes de dilluns a divendres: disponibles amb reserva)