Jump to navigation
Dijous 2 de maig, 19h
Del 20 d'abril al 4 de maig
Del 3 al 5 de maig
Dissabte 11 de maig, 11:30h
Dissabte 11 de maig, 17h
Del 2 a l'11 de maig
Del 3 a l'11 de maig
Dissabte 11 de maig
Taller de formatge fresc a càrrec de la formatgera Marta Roger, on els i les participants aprendran tres tècniques que es poden utilitzar per eliminar aigua de la llet i elaboraran un formatge fresc que es podran emportar a casa un cop finalitzada la sessió.
Es tracta d'un taller relacionat amb la mostra 'Peus a terra', dins els àmbits 'Sobreviure' i 'Viure' que pretén oferir una visió integral del procés de producció de formatges en contraposició a l'alienació actual de la qual parla la mostra.
D'11 a 14h
40€
Cal fer inscripció prèvia aquí (enllaç)
Museu Terra de la Fundació Carulla
Web Museu Terra Web Fundació Carulla