Espectacles
,
2024
De l'1 al 25 de febrer
Teatre Gaudí
Barcelona

Teatre 'Anna'

Representació teatral de l'obra 'Anna', de Marc Torrecillas i interpretada per Gemma Deusedas i Anna Carreño. La història de l’Anna i la Noia del mirall: què uneix aquests dos personatges?

*Per a majors de 14 anys.

Horari: 

De dijous a diumenge: 19:00h

Sinopsi: 

Una nit de Sant Joan, l’Anna, una nena que viu tancada a les golfes d’una casa d’un poble de la costa, rep la visita inesperada de la misteriosa Noia del mirall. De seguida es posen a jugar a un joc infantil, aparentment innocent.

Però a mesura que el joc avança, el sol que entra per la finestra es pon i els contorns de llums i ombres es tornen difusos, l’ambient canvia fins a crear una atmosfera angoixant on ja res no és el que sembla.

Entre jocs i balls, la Noia i l’Anna expliquen la seva història, els seus desitjos i les seves pors sense adonar-se que parlen del mateix, vist des de les seves pròpies percepcions. Aquest fet desemboca en un conflicte: la lluita per acceptar el que és real i el que no. Quina connexió tenen els personatges? Les dues aniran descobrint, alhora que l’espectador, qui és veritablement aquesta Noia i què necessita de l’Anna.

Preu: 

15€ | Compra l'entrada aquí (enllaç)

Fitxa tècnica: 

Direcció i dramatúrgia: Marc Torrecillas
Intèrprets: Gemma Deusedas i Anna Carreño
Ajudantia de direcció i moviment escènic: Xaro Campo
Vestuari: Nerea Melo

Organitza: 

Teatre Gaudí

Més informació: 

  • imatge de control 1per1