Família
,
2024
Del 3 al 25 de febrer
Teatre Gaudí
Barcelona

Teatre familiar 'L'aneguet lleig'

Teatre familiar 'L'aneguet lleig', en una versió de dansa i 'multicolor' a càrrec de l'actriu i ballarina Núria Serra.

L'espectacle vol transmetre als més petits els valors de l’acceptació, el respecte, i la bellesa interior. En un món cada cop més individualista, i on les xarxes socials han potenciat la superficialitat i l’aspecte físic, l’obra vol recordar als infants que la veritable bondat es troba en l’interior. A més, aquesta versió planteja un ànec multicolor, fent referència a la diversitat d’identitats sexuals que existeixen, i reforçant el valor de la tolerància i la pluralitat.

*Recomanat per a infants de 2 a 7 anys.

Horari: 

Dissabte 3 de febrer: 17:00h 
Diumenge 4 de febrer: 12:00h
Dissabte 10 de febrer: 17:00h
Diumenge 11 de febrer: 12:00h 
Dissabte 17 de febrer: 17:00h 
Diumenge 18 de febrer: 12:00h 
Dissabte 24 de febrer: 17:00h 
Diumenge 25 de febrer: 12:00h

Sinopsi: 

Un conte ballat que ens parla d’un personatge : l’aneguet lleig. És pelut i gris. No té res a veure amb els seus germans ni amb la resta d’amics d’aquella granja a la que li sembla que pertany.

Malgrat sentir-se que ningú l’estima i que no pertany enlloc, al final, gràcies al seu valor, paciència i esforç, lluita per trobar el seu camí en un món que d’entrada el rebutja i l’escarneix. Finalment, el nostre particular heroi aconsegueix convertir-se en allò que està destinat a ser: un gran i bonic cigne amb unes ales brillants platejades que amb el sol, es tornen multicolor! T’ho imagines?

L’obra presenta una reflexió sobre el valor i el respecte cap a tothom, sense importar la bellesa exterior, sinó la interior. Aquest Aneguet és multicolor i irradia llum i bondat per on passa.

Preu: 

10€ | Compra l'entrada aquí (enllaç)

Fitxa tècnica: 

Idea original i coreografia: Núria Serra
Direcció artística: Arnau Lobo 
Repartiment: Leonardo González | Heyler Jesús Lameda | Javier Mejía | Núria Serra

Organitza: 

Teatre Gaudí

Més informació: