Zumzeig
Zumzeig Cinema
c/ de Béjar, 53
08014 - Barcelona
  • 935 461 411
  • info@zumzeigcine.coop

Cartellera

Memoria

Sinopsi

A Jessica (Titlla Swinton), botànica britànica establerta a Colòmbia, la desperta una nit un so com d'un altre món. La protagonista emprèn un viatge fins al cor de la selva a la recerca de l'origen d'aquest soroll que només ella sembla sentir, i allí troba a un home que atresora tota la memòria del lloc. 

El mestre Apichatpong Weerasethakul abandona per primera vegada el seu Tailàndia natal per a oferir-nos una pel·lícula de contorns depurats i ens submergeix en una experiència única que atorga a la dimensió sonora una capacitat transcendental com a poques vegades s'ha aconseguit en una pel·lícula.

Horaris: 

Divendres 8 de juliol: 18:45h

Moneyboys

Sinopsi

Fei es guanya la vida a la gran ciutat treballant en la prostitució. El seu món s'esfondra quan s'adona que la seva família accepta els seus diners però no la seva forma de vida ni la seva homosexualitat. Amb el cor trencat, Fei lluita per començar una nova vida.

Horaris: 

Del 8 al 13 de juliol
Divendres: 21:30h
Dissabte: 19:00h
Diumenge: 21:00h
Dilluns: --
Dimarts: 19:00h
Dimecres: 21:30h

La isla de Bergman

Sinopsi

'Bergman Island' arrenca amb el viatge d’una parella de cineastes a l’illa de Fårö, la mítica illa d’Ingmar Bergman on va residir, rodar un grapat de pel·lícules i morir el 2007. Hansen-Løve aconsegueix marcar distància respecte de la veneració al director suec en un relat que podria evocar la seva pròpia vida personal amb la seva exparella, el director Olivier Assayas. La pel·lícula de la directora francesa és un joc de miralls sobre els ponts entre el cinema i la vida, on parla de les capes vitals que serveixen com a aliment per configurar la ficció, on allò viscut es barreja amb allò somiat i el món real es barreja amb el món possible. Però, sobretot, 'Bergman Island' traspua amor pel cinema.

Horaris: 

Dissabte 9 de juliol: 21:30h
Dimecres 13 de juliol: 21:30h

El circo

Sinopsi

Últim film mut de Chaplin. El rodamón Charlot viatja amb un circ ambulant i s'enamora d'una dona genet que està enamorada d'un musculós trapezista. Mentrestant, li succeeixen mil i una peripècies.

Horaris: 

Diumenge 10 de juliol: 17:00h

Alcarràs

Sinopsi

La pel·lícula narra la història de la família Solé que, després de vuitanta anys cultivant la mateixa terra a Alcarràs, es reuneix per fer plegats la darrera collita.

En paraules de la directora: "Es tracta d'una història sobre la pertinença a una terra, a un lloc. Un drama sobre les tensions generacionals perpètues, la superació d'antigues tradicions i la importància de la unitat familiar en temps de crisi".

Horaris: 

Diumenge 10 de juliol: 18:30h