Cinema La Calàndria
Cinema La Calàndria
c/ Doctor Josep Agell, 7
08320 - El Masnou
  • 935 554 301
  • info@cinemalacalandria.com

Cartellera

Fallen Leaves

Sinopsi

Dues persones solitàries es troben per casualitat una nit a Hèlsinki i tots dos creuen haver trobat el seu primer, únic i últim amor.

El camí cap al seu sentimental objectiu es veu enfosquit per l'alcoholisme de l'home, la pèrdua d'un número de telèfon i el desconeixement del nom i la direcció de l'altre. La vida tendeix a posar obstacles als qui busquen la felicitat.

Després d''Ombres en el paradís' (1986), 'Ariel' (1988) i 'La noia de la fàbrica de llumins' (1990), 'Fallin Leaves' és la quarta part de l'antologia proletària d'Aki Kaurismäki.

Horaris: 

Divendres 12 de gener: 18:00h

La sociedad de la nieve

Sinopsi

L'any 1972, un equip de rugbi es dirigeix cap a Xile amb el vol 571 de la Força Aèria Uruguaiana, ple fins a la bandera. Però l'avió s'estavella de manera inesperada en ple cor dels Andes i només 29 dels seus 45 passatgers aconsegueixen sobreviure a l'accident.

La seva supervivència final dependrà de mesures extremes a prendre, ja que es troben atrapats en un dels entorns més hostils i inaccessibles del planeta.

Pel·lícula basada en 'La societat de la neu', de Pablo Vierci.

Horaris: 

Divendres 12 de gener: 19:30 | 22:05h
Dissabte 13 de gener: 19:15 | 22:00h
Diumenge 14 de gener: 19:15 | 22:00h
Dilluns 15 de gener: 20:45h

Aquaman y el reino perdido

Sinopsi

Arthur Curry (Jason Momoa) ara és marit i pare, i la seva vida en família no la canviaria per res del món. Però com a rei d'Atlantis, ha de vetllar per salvaguardar a milions de criatures marines la vida de les quals ara corre perill. El seu enemic Black Manta (Yahya Abdul Mateen II), impulsat per la necessitat de venjar la mort del seu pare, està decidit a derrotar a Aquaman i reduir el seu regne a cendres.

Aquesta vegada Black Manta és més temible que mai i res l'aturarà per a acabar amb Aquaman d'una vegada per sempre. Ajudant-se de la màgia negra, Black Manta empunya el poder del mític Trident Negre, que deslliga una força antiga i malèvola.

Per tal d'aturarlo i impedir un col·lapse global immediat, Aquaman recorrerà a l'ajuda del seu germà empresonat Orm (Patrick Wilson), antic Rei de Atlantis. Junts, hauran de deixar a un costat les seves diferències per a protegir l'Atlántida i el món d'una devastació irreversible.

Seqüela de la pel·lícula Aquaman (2018) basada en els còmics del superheroi aquàtic de DC Comics.

Horaris: 

Dissabte 13 de gener: 17:00h
Diumenge 14 de gener: 17:00h
Dilluns 15 de gener: 20:45h