Cinema Edison - Granollers
Cinema Edison
Carrer Joan Camps, 1
08401 - Granollers
  • 938 702 153
  • info@cinemaedison.cat

Cartellera

Català

El maestro que prometió el mar

Sinopsi

Ariadna (Laia Costa) descobreix que el seu avi busca des de fa temps les restes del seu pare, desaparegut en la Guerra Civil. Decidida a ajudar-lo, viatja a Burgos, on estan exhumant una fossa comuna en la qual podria estar enterrat.

Durant la seva estada allí, coneixerà la història d'Antoni Benaiges (Enric Auquer), un jove mestre de Tarragona que abans de la guerra va ser professor del seu avi. Mitjançant un innovador mètode pedagògic Antoni va inspirar als seus alumnes i els va fer una promesa: portar-los a veure la mar.

Horaris: 

Del 6 al 12 de desembre:
Dimecres: --
Dijous: --
Divendres: 19:00h
Dissabte: 18:00h
Diumenge: --
Dilluns: 20:00h
Dimarts: --

Català

L'illa de les dones

Sinopsi

En la tradició i la mitologia de Sardenya, la por i la superstició dominen la vida de la Fidela, que neix setena després de sis nenes més i es converteix, malgrat tot, en la bruixa del poble qui no pot tenir contacte amb homes i per tant, no pot tenir fills, però ajuda altres dones a donar-los a llum. Quan ha d'acceptar el seu destí, el rector del poble li confia la Bastiana, també nascuda com a setena filla. La Fidela descobreix l'alegria de sentir-se mare, però mentrestant ha de continuar mantenint el seu paper a la societat tradicional on rebel·lar-se és impossible i alhora ajudar la seva germana Marianna, que no pot complir el seu somni de ser mare.

Horaris: 

Del 6 al 12 de desembre:
Dimecres: --
Dijous: --
Divendres: 21:30h
Dissabte: --
Diumenge: --
Dilluns: --
Dimarts: --

Un amor

Sinopsi

Després de fugir de la seva estressant vida a la ciutat, Nat (Laia Acosta), de 30 anys, es refugia en el petit poble de l'Escapa, a l'Espanya rural més profunda. En una casa de camp atrotinada, amb un gos de carrer, la jove intentarà reconduir la seva vida.

Després de bregar amb l'hostilitat de la persona que li lloga la casa i la desconfiança dels habitants del poble, Nat es veu obligada a acceptar una inquietant proposició sexual que li fa el seu veí Andreas.

Aquesta estranya i confusa trobada donarà lloc a una passió obsessiva i desbordant que embolicarà per complet a Nat i farà que es qüestioni el tipus de dona que creu ser.

Horaris: 

Del 6 al 12 de desembre:
Dimecres: 19:00h
Dijous: --
Divendres: --
Dissabte: 20:30h
Diumenge: 19:00h
Dilluns: --
Dimarts: --

Català

Cenizas en el cielo

Sinopsi

L'any 1945, amb l'alliberament dels camps nazis, Neus Català, jove republicana feminista, torna a França després d'haver estat empresonada per l'exèrcit alemany. 

Mentre recupera la seva vida en llibertat, rememora els fets viscuts un any abans, quan un grup de dones va sabotejar la fàbrica de producció de bales en la qual els nazis les feien treballar, a Txecoslovàquia. Van ser conegudes com El Comando de Gandules. 

Però la veritable resistència de Neus Català comença ara: la lluita per la memòria.

Horaris: 

Del 6 al 12 de desembre:
Dimecres: --
Dijous: --
Divendres: --
Dissabte: --
Diumenge: --
Dilluns: --
Dimarts: 19:00h