Cinema Edison - Granollers
Cinema Edison
Carrer Joan Camps, 1
08401 - Granollers
  • 938 702 153
  • info@cinemaedison.cat

Cartellera

El mal no existe

Sinopsi

Takumi i la seva filla, Hana, viuen en un poble proper a Tòquio. La seva vida es veurà profundament afectada quan descobreixen que prop de la seva casa es construirà un glamouròs càmping perquè els habitants de la ciutat facin escapades còmodes a la naturalesa.

Quan dos representants d'una empresa de Tòquio arriben al poble per a celebrar una reunió, queda clar que el projecte tindrà un impacte negatiu en el subministrament d'aigua local i provocarà problemes. Les intencions de l'agència posen en perill tant l'equilibri ecològic de l'altiplà com la seva forma de vida, amb conseqüències que afecten profundament la vida de Takumi.

Horaris: 

Del 17 al 23 de maig:
Divendres: --
Dissabte: 20:30h
Diumenge: 19:00h
Dilluns: --
Dimarts: --
Dimecres: --
Dijous: --

Pájaros

Sinopsi

Colombo treballa en un garatge 24 hores i complementa el seu miserable sou fent tripijocs amb marihuana. Mario, un tipus peculiar i aficionat als ocells, el contracta de xofer per a anar a la Costa Brava a veure grues. Però en arribar-hi descobreix que els ocells han variat el seu rumb migratori cap al delta del Danubi, a Romania, i necessita arribar fins allí. I Colombo necessita els diners. 

Ocultant els seus veritables motius, emprenen un viatge per Europa que els canviarà per complet, pontant-los a conèixer-se millor i enfrontar-se a si mateixos.

Horaris: 

Del 17 al 23 de maig:
Divendres: 19:00h
Dissabte: 18:00h
Diumenge: --
Dilluns: 19:00h
Dimarts: --
Dimecres: --
Dijous: --