Espai l'Amistat
Espai l'Amistat
c/ de Sant Antoni, 60
08330 - Premià de Mar
  • 937 529 990
  • info@espailamistat.cat

Cartellera

Català

El viaje de Chihiro

Sinopsi

Chihiro és una nena de deu anys que viatja en cotxe amb els seus pares. Després de creuar un túnel, arriben a un món fantàstic, on no hi ha lloc per als éssers humans, només per als déus de primera i segona classe. Quan descobreix que els seus pares han estat convertits en porcs, Chihiro se sent molt sola i assustada.

Horaris: 

Dimecres 27 de desembre: 17:30h

Català

Dragon Ball Super: Super Hero

Sinopsi

Seqüela de 'Dragon Ball Super: Broly'. En Cor Petit, personatge emblemàtic de la història creada per Akira Toriyama, és el centre de l'acció en aquesta nova pel·lícula.

En aquesta ocasió, l'Exèrcit Xarxa Ribbon - al qual es va enfrontar Goku en el passat- ha tornat amb dos nous androides per a desafiar-lo a ell i als seus amics.

Horaris: 

Dimecres 27 de desembre: 20:00h

Català

Detectiu Conan: Black Iron Submarine

Sinopsi

Enginyers de tot el món es reuneixen a l'illa Hachijo-jima per a l'operació del Pacific Buoy, un nou sistema que connecta els sistemes de càmeres policials de tot el món i permet el reconeixement facial. 

Mentrestant, en Conan i la seva colla visiten la mateixa illa per a veure les balenes. De sobte, reben una trucada telefònica de Subaru, un estudiant i agent del FBI, qui els informa de l'assassinat d'un empleat de l'Europol a Alemanya.

Horaris: 

Dijous 28 de desembre: 17:30h

Català

One Piece Film Red

Sinopsi

Uta és considerada la cantant més estimada de tot el món. Tot i que sempre ha amagat la seva identitat, es diu que quan canta la seva veu és tan meravellosa que sembla venir d'un altre món. Ara, se celebrarà un concert en directe en el qual apareixerà en persona per primera vegada davant d'un públic format per pirates, marinis i tota classe de fans.

La història arrenca amb la impactant revelació que Uta és la filla de Shanks.

Horaris: 

Dijous 28 de desembre: 20:00h