Espai l'Amistat
Espai l'Amistat
c/ de Sant Antoni, 60
08330 - Premià de Mar
  • 937 529 990
  • info@espailamistat.cat

Cartellera

Doctor Strange en el multiverso de la locura

Sinopsi

En aquesta nova aventura, el Doctor Strange (Benedict Cumberbatch) posarà a prova els límits dels seus poders i això el portarà a explorar una nova dimensió de les seves capacitats. Després d'haver fallat el seu encanteri, quan intentava ajudar a Spider-Man (Tom Holland) amb la seva identitat secreta, ha de recórrer a una vella amiga, Wanda Maximoff (Elizabeth Olsen) per a esmenar el seu error.

Com mai abans, el famós embruixador de Marvel explorarà els foscos racons del multivers, on haurà de comptar amb nous i vells aliats si vol sobreviure a les perilloses realitats alternatives de l'univers i enfrontar-se a un nou misteriós enemic.

Horaris: 

Dissabte 21 de maig: 17:30h
Diumenge 22 de maig: 17:30h
Dilluns 23 de maig: 22:00h (VOS)

En su punto

Sinopsi

Charly (Géraldine Pailhas), una important directora d'un magazine de moda en Paris, té la seva vida sota control, però tot canvia en morir el seu pare i heretar l'empresa familiar: una luxosa carnisseria a la qual mai ha donat importància. Està convençuda que el millor és desfer-se d'ella, però Martial (Arnaud Ducret), el seductor treballador del negoci, la convencerà perquè no deixi enrere el somni del seu progenitor.

Horaris: 

Dissabte 21 de maig: 20:00h
Diumenge 22 de maig: 20:00h
Dilluns 23 de maig: 17:30h