Espectacles
,
2016
Diumenge 22 de maig, 12 i 18h
Teatre Tarragona
Tarragona

Espectacle de màgia 'Ozom'

Una posada en escena espectacular que sorprendrà a tots els públics! Un homenatge als quatre mags més importants de la història!

Ozom és la nova gran producció del Mag Lari després de l’èxit aconseguit amb Splenda. Un espectacle per a tothom i no només per a públic familiar. Més de 105.000 espectadors van gaudir d’Splenda, estrenat al 2011 i exhibit durant tres temporades. El muntatge va rebre el Premi Butaca de Catalunya al Millor espectacle familiar en la XVIIIa edició del certamen.

A Ozom, el Mag Lari fa de mestre de cerimònies d’un espectacular cabaret màgic en què no només sorprendrà l’audiència amb el seu especial estil de fer màgia, sinó també amb una trepidant metamorfosi de personalitats.

A Ozom el Mag Lari no actua sol, l’acompanyen quatre amics que són estrelles del món de la màgia.

Ozom és un espectacle apte per a tota la família. Grans i petits seran testimonis d’il·lusions, aparicions i desaparicions en directe, i presenciaran trucs d’escapisme i caixes impossibles.

Ozom comptarà també amb la participació de l’actor Pere Arquillué, que farà una col·laboració molt especial al llarg de l’espectacle.

Direcció: Josep Maria Lari i David Pintó
Intèrprets: Mag Lari, Albert Obach, Òscar Soto i Dani Corrales

Preu: 22 €

  • imatge de control 1per1