Jump to navigation
Dies 19 i 20 d'octubre
Del 4 al 20 d'octubre
De l'11 al 27 d'octubre
Del 25 al 27 d'octubre
Del 5 d'octubre a l'1 de desembre
Cada dijous
El calamar serà l’ingredient estrella dels menús de 35 restaurants de Cambrils. La tercera edició de les jornades gastronòmiques del calamar oferirà una àmplia varietat de propostes al voltant d’aquest mol·lusc del 29 de setembre al 15 d’octubre.
Aquesta promoció del calamar neix de la pròpia associació de restaurants de Cambrils, ja que el calamar és un producte atemporal, que es pot trobar a les peixateries durant tot l’any, molt present a la gastronomia marinera de Cambrils i que dóna molt de joc a l’hora de cuinar-los. Els comensals els podran degustar farcits, amb la seva tinta, arrebossats, amb arròs, en caldereta, o a la planxa, entre altres maneres de cuinar-los.
Els 35 establiments participants de les terceres jornades del calamar són: Acuamar, Al Punt, Barabar, Beach Club Estival Eldorado Resort, Bec d’Or, Cal Tendre, Can Bosch, Can Solé, Casa Gallau, Casa Macarrilla 1966, Casa Port, Club Nàutic, Denver, Duomo, El Faro, El Pescador, El Pósito, Gami, Germans Miquel’s, La Palmera de la Llosa, Lekeitio, Les Barques, l’Escandall, l’Espurna, Llop de Mar, l’Original Experiències Gastronòmiques, Miquel, Miramar, Montserrat, Moraima, Rincón de Diego, Sotacel, Vora, Xiringuito del Mar i Zero Zero.
Ajuntament de Cambrils