Arts
,
2017
Del 27 d'octubre al 3 de desembre
La Torre del Port
Cambrils

Exposició '#miradesCambrils. El procés d’un iger'

El calendari d’exposicions temporals a la Torre del Port continua amb l’estrena d’una mostra fotogràfica fins ara inèdita del cambrilenc Oriol Gené Rebull titulada ‘#miradesCambrils. El procés d’un iger’ i formada per un seguit de 37 fotografies en color, sobretot amb Cambrils de protagonista.

Oriol Gené prové d’una família cambrilenca vinculada amb el món de la mar, i un dels treballs que ha realitzat és el de pescador en una barca d’arrossegament al Port de Cambrils. Una de les coses que feia quan cada dia sortia a la mar, era utilitzar el telèfon per captar el paisatge que veia de bon matí. Amb aquestes fotos, a través de les xarxes socials, diàriament donava el bon dia a família i amics que es van fer addictes a aquestes salutacions. Així és com va començar la seva carrera com a iger a la xarxa Instagram, que darrerament s’ha fet molt popular i moltes persones s’hi han abocat per compartir-hi fotografies de la quotidianitat o de les coses que veiem.

Arran de la mostra i en coordinació amb el Museu d’Història de Cambrils, organitzador de l’exposició, es crearà el hashtag #miradesCambrils, on es publicaran les fotografies de la mostra, a més de promoure un concurs on caldrà enviar una foto d’una selfie amb la imatge que més agradi. La més votada serà la que obtindrà una sessió de fotos feta per Oriol Gené o una fotografia de l’exposició.

Inauguració: 

Divendres 27 d'octubre, 19h

Comissariada per: 

Lluïsa Gené, gestora cultural

Preu: 

Gratuït

Més informació: 

  • imatge de control 1per1