Activa't
,
2017
Dissabte 16 de setembre, 19h
Castell Monestir d'Escornalbou
Riudecanyes

Visita teatralitzada 'De la Xina a Escornalbou'

Visita teatralitzada 'De la Xina a Escornalbou', que ens situa als anys trenta del segle XX i on Eduard Toda ens rep al Castell Monestir d’Escornalbou, que ha restaurat completament i ha convertit en la seva residència privada. Un Eduard Toda gran, contador d'històries, peripècies i anècdotes de la seva llarga i intensa vida arreu del món.
 
Toda, un dels grans intel·lectuals catalans, diplomàtic, primer egiptòleg català, bibliòfil, mecenes i viatger ens acompanya els dissabtes de juliol, d’agost i de setembre fins el 7 d’octubre a la visita al Castell Monestir d'Escornalbou. 

Horari: 

Dissabtes:
Juliol: 22 i 29
Agost: 5, 12, 19 i 26
Setembre: 9, 16, 23 i 30
Octubre: 7

Sinopsi: 

Una visita al Castell Monestir d'Escornalbou en la qual Toda  pren vida per explicar la seva trajectòria vital a través dels diferents objectes i espais de la seva residència d'estiu a Escornalbou alhora que rememora alguns dels episodis de la seva vida: la seva estada a Egipte, la Xina i l'Alguer, algunes de les seves amistats al llarg del temps, la seva passió per la cultura i el patrimoni, la seva lluita contra la ignorància

Preu: 

6€ (menors de 8 anys, gratuït)

Inscripcions: 

Telèfon: 977 834 007
escornalbou.cultura@gencat.cat
Imprescindible reserva prèvia
 

Més informació: 

  • imatge de control 1per1
  • imatge de control 1per1