Jump to navigation
De l’1 de novembre al 14 de desembre
Del 14 de novembre al 14 de desembre
Del 28 de novembre al 14 de desembre
Del 22 de novembre al 19 de desembre
Del 12 al 23 de desembre
Mes de desembre
5a edició de la Jornada Gastronòmica del Calçot de Valls que enguany reunirà als principals restauradors de Valls i l'Alt Camp, xefs de prestigi, cellers i agricultors en una festa que tindrà com a gran protagonista la cuina del calçot.
Tothom podrà degustar les 10 especialitats diferents a base de calçot.
Els restaurants que col·laboren enguany són KdValls, Planeta Kasteller, Luga, Ca l’Àngel, Marma, Restaurant Fèlix, Càtering ForEvents, Julià Mallol, Masia Bou, Portal 22 i Cal Ganxo, bar restaurant Colla Vella, i els cellers són cellers Mas Bella, Vinícola de Nulles, Mas Vicenç, Blanch, Sanromà i Estol Verd, que oferiran vins de la DO Tarragona
11:30h | Mercat de tastets de Cuina de Calçot i Vins DO Tarragona 11:45h | Showcooking amb els xefs Albert Raurich, Carles Abellán i Joel Castanyé 12:30h | Nomenament Amiga de l'Autèntica Calçotada de Valls a Carme Ruscalleda 15:30h | Tancament del Mercat de Tastets
2€ tapa o ració 1€ copa de vi
Ajuntament de Valls, IGP Calçot de Valls, DO Tarragona, Associació de Restauradors de Valls i Cooperativa Agrícola de Valls
Web Ajuntament de Valls