Menjar i beure
,
2018
Dissabte 24 de novembre
El Pati
Valls

5a Jornada Gastronòmica del Calçot de Valls

5a edició de la Jornada Gastronòmica del Calçot de Valls que enguany reunirà als principals restauradors de Valls i l'Alt Camp, xefs de prestigi, cellers i agricultors en una festa que tindrà com a gran protagonista la cuina del calçot.

Tothom podrà degustar les 10 especialitats diferents a base de calçot.

Els restaurants que col·laboren enguany són KdValls, Planeta Kasteller, Luga, Ca l’Àngel, Marma, Restaurant Fèlix, Càtering ForEvents, Julià Mallol, Masia Bou, Portal 22 i Cal Ganxo, bar restaurant Colla Vella, i els cellers són cellers Mas Bella, Vinícola de Nulles, Mas Vicenç, Blanch, Sanromà i Estol Verd, que oferiran vins de la DO Tarragona

Programa: 

11:30h | Mercat de tastets de Cuina de Calçot i Vins DO Tarragona
11:45h | Showcooking amb els xefs Albert Raurich, Carles Abellán i Joel Castanyé
12:30h | Nomenament Amiga de l'Autèntica Calçotada de Valls a Carme Ruscalleda
15:30h | Tancament del Mercat de Tastets

Preu: 

2€ tapa o ració
1€ copa de vi

Organitza: 

Ajuntament de Valls, IGP Calçot de Valls, DO Tarragona, Associació de Restauradors de Valls i Cooperativa Agrícola de Valls

Més informació: 

  • imatge de control 1per1
  • imatge de control 1per1