Jump to navigation
Diumenge 24 de novembre, 11h
Diumenge 24 de novembre
Dies 23 i 24 de novembre
De l'1 al 24 de novembre
Del 8 al 24 de novembre
Mes de novembre
Cada dijous
Del 3 de novembre a l'1 de desembre
5a edició de la Jornada Gastronòmica del Calçot de Valls que enguany reunirà als principals restauradors de Valls i l'Alt Camp, xefs de prestigi, cellers i agricultors en una festa que tindrà com a gran protagonista la cuina del calçot.
Tothom podrà degustar les 10 especialitats diferents a base de calçot.
Els restaurants que col·laboren enguany són KdValls, Planeta Kasteller, Luga, Ca l’Àngel, Marma, Restaurant Fèlix, Càtering ForEvents, Julià Mallol, Masia Bou, Portal 22 i Cal Ganxo, bar restaurant Colla Vella, i els cellers són cellers Mas Bella, Vinícola de Nulles, Mas Vicenç, Blanch, Sanromà i Estol Verd, que oferiran vins de la DO Tarragona
11:30h | Mercat de tastets de Cuina de Calçot i Vins DO Tarragona 11:45h | Showcooking amb els xefs Albert Raurich, Carles Abellán i Joel Castanyé 12:30h | Nomenament Amiga de l'Autèntica Calçotada de Valls a Carme Ruscalleda 15:30h | Tancament del Mercat de Tastets
2€ tapa o ració 1€ copa de vi
Ajuntament de Valls, IGP Calçot de Valls, DO Tarragona, Associació de Restauradors de Valls i Cooperativa Agrícola de Valls
Web Ajuntament de Valls