Fires i festes
,
2018
Divendres 5 de gener, 18h
Diversos llocs
Cambrils

Cavalcada de Reis de Cambrils

Els tres Reis d’Orient arribaran divendres a la tarda al port de Cambrils amb unes quantes novetats. A partir de les 18h a les Escales Reials del Mollet del Rec hi haurà animació per fer més entretinguda l’espera dels Reis. A les 18:30h, mitja hora abans de l’habitual, els focs d’artifici anunciaran l’arribada de Ses Majestats, que, també com a novetat, disposaran d’un nou escenari perquè tothom els pugui veure. Seguidament, s’iniciarà la gran cavalcada pels carrers i places de la vila.

A partir de les 19:30h, per amenitzar l’espera, també hi haurà animació a la plaça de l’Ajuntament, que serà l’únic punt de recollida de cartes dels Reis. I a partir de les 20h se celebrarà una xocolatada per a tots els nens i nenes. Gaspar, Melcior i Baltasar arribaran a la plaça de l’Ajuntament a les 20:30h aproximadament i estrenaran tres nous trons de fusta, que són una rèplica dels de les carrosses.

Repartiment dels regals casa per casa

El dissabte 6 de gener, els Reis d’Orient repartiran casa per casa les joguines i els regals als nens i nenes que ho hagin sol·licitat. El repartiment començarà pel Barri de l’Eixample, la plaça del Pòsit i les urbanitzacions de Llevant i Ponent.

El pavelló municipal d’esports estarà obert el 5 de gener de les 22h fins a la 1:30h del 6 de gener perquè els patges puguin preparar el repartiment de regals.

Més informació: 

  • imatge de control 1per1