Música
,
2018
Dissabte 24 de març, 21h
Centre Cultural
Valls

Concert d'Ara Malikian

Concert del músic d'origen libanès i ascendència armènia Ara Malikian, presentant-nos una increïble historia que podrem anar coneixent amb 'La increïble gira del Violí', un meravellós viatge de 20 mesos al voltant del món, que va començar amb la publicació del disc 'La increïble historia de Violí' a l’octubre de 2016.

Amb una gran quantitat de premis en nombrosos concursos de prestigi mundial i una discografia de luxe, Ara Malikian ha demostrat des de sempre un especial interès per apropar la música a tots els públics, tant de la música clàssica como no clàssica. 

Sinopsi: 

El protagonista indiscutible d'aquest concert és el Violí. Un violí que va néixer a la ciutat italiana de Mòdena i va viatjar fins al Líban per trobar-se amb un petit Ara, de tres anys, a qui el seu pare, també violinista, ensenyava a tocar, i del qual ja no se separaria. Junts van descobrir Paganini i junts van viatjar al llarg dels anys per tots els gèneres musicals que aprenien allà on paraven. Viatjar, sentir, fusionar, fins a arribar al rock i el pop. 

Preu: 

40€ anticipada | 42€ taquilla (compra entrada)

Més informació: 

Facebook Ara Malikian

  • imatge de control 1per1