Espectacles
,
2018
Dies 14 i 15 de juliol, 20h
Teatre Magatzem
Tarragona

Espectacle 'Mi hijo sólo camina un poco más lento'

Dins de la programació del ‘FITT Noves Dramatúrgies', el Festival Internacional de Teatre de Tarragona, representació de l'obra 'Mi hijo sólo camina un poco más lento' de l'argentí Ivor Martinić i sota la direcció d'en Guillermo Cacace​ on parta d’en Branko, un jove de 25 anys que pateix una malaltia progressiva que el té en una cadira de rodes. El públic assisteix a tots els moviments que es duran a terme al voltant d’aquest fet. 

Sinopsi: 

És el dia de l’aniversari d’en Branko, un jove de 25 anys que pateix una malaltia progressiva. Aquesta malaltia el té en una cadira de rodes. Mostra com funcionen les relacions d’aquesta família. Un sistema que així com de vegades atrapa, d’altres també permet la presentació de la discapacitat de cadascun dels seus membres. L’aniversari d’en Branko és l’excusa argumentativa per espiar els llaços entranyables de la família.

L’espectacle parla de 'la diferència', de com es tolera la diferència en el nucli familiar i d'aquesta com a matriu de base d’acords i desacords que reprodueixen la vida comunitària. En aquestes pujades i baixades, l’obra permet llegir vincles d’alienació mentre cada sistema proposa esquerdes per on és possible respirar.

Preu: 

Compra d'entrades a l'enllaç

Fitxa tècnica: 

Direcció: Guillermo Cacace
Intèrprets: Paula Fernandez Mbarak, Antonio Bax, Clarissa Korovsky, Aldo Alessandrini, Romina Padoan, Gonzalo San Millán, Juan Tupac Soler, Pilar Boyle, Luis Blanco, Pochi Ducasse, Didascalias
Traducció: Nikolina Zidek
Vestuari: Alberto Albelda
Il·luminació: David Seldes
Música: Francisco Casares
Producció: Romina Chepe

Organitza: 

Sala Trono

  • imatge de control 1per1
  • imatge de control 1per1