Espectacles
,
2018
Divendres 20 de juliol, 19 i 20:45h
Jardí del Teatre Metropol
Tarragona

Espectacle 'A mí no me escribió Tennessee Williams, porque no me conocia'

Dins de la programació del ‘FITT Noves Dramatúrgies', el Festival Internacional de Teatre de Tarragona, representació de l'obra 'A mí no me escribió Tennessee Williams, porque no me conocia’, de la companyia Roberto G. Alonso, un referent de la dansa a Catalunya i a Espanya pel seu particular llenguatge coreogràfic, caracteritzat per la fusió de la dansa amb la narrativa teatral i una concepció escènica peculiar, imaginativa i detallista.

L’espectacle és una peça amb dramatúrgia de Marc Rosich, que fa incursions en la dansa, el teatre de gest, el text clàssic, el playback, la cançó en directe i la performance, buscant el contacte directe amb el públic.

Sinopsi: 

Una dona d’edat indefinida explica les seves penes. Amb un gust especial per la hipèrbole sentimental, exposa les desil·lusions que l’han portat a la seva situació actual, vivint sota un pont, i intenta emular la desmesura de les heroïnes de Tennessee Williams o de les dives de la cançó. Rere les seves històries, apareix una figura desnonada emocional i econòmicament, que lluita per la supervivència amb les armes de la ficció.

Preu: 

Compra d'entrades a l'enllaç

Fitxa tècnica: 

Intèrpret: Roberto G. Alonso
Dramatúrgia: Marc Rosich
Direcció: Marc Rosich
Coreografia: Roberto G.Alonso
Espai escènic: Víctor Peralta
Il.luminació i so: Arnau Grande
Producció: Cia. Roberto G. Alonso i Fira Tàrrega (Programa de suport a la creació)

Organitza: 

Sala Trono