Família
,
2018
Dijous 15 de febrer, 17:30h
Biblioteca Pública
Tarragona

Taller 'La xocolata com a aliment'

En el marc del cicle 'La ciència de la xocolata', taller 'La xocolata com a aliment', a càrrec de Rosa M. Valls, del Departament de Medicina i Cirugia de la URV.

*Edat recomanada: nens i nenes entre 9 i 12 anys. 

Horari: 

De 17:30 a 18:30h

Sinopsi: 

Quines són les propietats beneficioses del cacau? Quina xocolata és la més saludable? En aquest taller es treballaran, en primer lloc, els conceptes bàsics relacionats amb el cacau. Tot seguit, es tastaran diferents tipus de xocolata i s'ensenyarà a distingir quina és la més bona per a menjar, a través de les seves propietats organolèptiques.

Preu: 

Assistència gratuïta, prèvia inscripció.

Inscripcions: 

bptarragona.cultura@gencat.cat
Telèfons: 977 240 331 | 977 240 544
Sala Infantil de la Biblioteca

Organitza: 

Institut Català d'Investigació Química (ICIQ) i de la Unitat de Comunicació de la Ciència (ComCiència) de la Universitat Rovira i Virgili (URV) de Tarragona.

  • imatge de control 1per1