AGENDA
Activa't
Misteri als Museus a Tarragona, 2019
2019
Del 4 al 13 d'octubre
  • Tarragona
Diversos espais

Misteri als museus

Nova edició de l’activitat Misteri als Museus dins del marc de les Jornades Europees de Patrimoni 2019, que permet als participants la visita i la interacció amb les col·leccions o exposicions dels diferents museus i centres culturals.

Els equips participants disposaran d’una fitxa d’investigació on aniran anotant les seves conclusions i que servirà per certificar el seu pas per les diferents institucions. El diumenge 13 d’octubre a les 12h serà el moment per resoldre el misteri final. Els participants es trobaran tots a la Casa Canals, una de les seus del MHT. Els tres millors grups aconseguiran diversos premis, aportats per les institucions.

Sinopsi: 

La iniciativa consisteix en resoldre els diferents enigmes plantejats pel malèfic Dr. Von Pumpe, que ha instal·lat 8 bombes als principals recintes culturals de Tarragona. 
Al Dr. von Pumpe però, li agrada jugar i ens dona l’oportunitat de salvar els museus de la ciutat si som capaços de resoldre tots els enigmes que ha plantejat.

Inscripcions: 

Cal fer inscipció prèvia aquí (enllaç) ​

Organitza: 

Museu d’Història de Tarragona, Museu d’Art Modern de Tarragona, Museu Nacional Arqueològic de Tarragona, Museu del Port de Tarragona, Museu Diocesà de Tarragona, Museu Bíblic Tarraconense, CaixaForum Tarragona i Centre d’Art Tarragona

Et pot interessar

Exposició 'Pas 3: Irrupció' - Sala d'Art Jove 2019
Del 3 d'octubre al 22 de novembre
Barcelona
Pau Riba i la banda The Mortimers
Divendres 24 de gener, 22h
Tarragona
Festa Major de Salou 2019
Del 21 al 30 d'octubre
Salou
Solk, grup de música
Dijous 31 d'octubre, 22h
Arbolí
Exposició 'Moda a peu de carrer' de Joana Biarnés
Del 27 de setembre al 20 de desembre
Tarragona
Cariño
Divendres 25 d'octubre, 21:30h
Tarragona
Exposició 'Terra' de Jordi Capafons Ossó
Del 13 de setembre al 26 d'octubre
Reus
Escape room
Divendres 25 d'octubre, 22h
Cervera