Activa't
,
2019
Del 4 al 13 d'octubre
Diversos espais
Tarragona

Misteri als museus

Nova edició de l’activitat Misteri als Museus dins del marc de les Jornades Europees de Patrimoni 2019, que permet als participants la visita i la interacció amb les col·leccions o exposicions dels diferents museus i centres culturals.

Els equips participants disposaran d’una fitxa d’investigació on aniran anotant les seves conclusions i que servirà per certificar el seu pas per les diferents institucions. El diumenge 13 d’octubre a les 12h serà el moment per resoldre el misteri final. Els participants es trobaran tots a la Casa Canals, una de les seus del MHT. Els tres millors grups aconseguiran diversos premis, aportats per les institucions.

Sinopsi: 

La iniciativa consisteix en resoldre els diferents enigmes plantejats pel malèfic Dr. Von Pumpe, que ha instal·lat 8 bombes als principals recintes culturals de Tarragona. 
Al Dr. von Pumpe però, li agrada jugar i ens dona l’oportunitat de salvar els museus de la ciutat si som capaços de resoldre tots els enigmes que ha plantejat.

Inscripcions: 

Cal fer inscipció prèvia aquí (enllaç) ​

Organitza: 

Museu d’Història de Tarragona, Museu d’Art Modern de Tarragona, Museu Nacional Arqueològic de Tarragona, Museu del Port de Tarragona, Museu Diocesà de Tarragona, Museu Bíblic Tarraconense, CaixaForum Tarragona i Centre d’Art Tarragona

  • imatge de control 1per1