Família
,
2020
Dijous 13 d'agost, 20h
Port de Cambrils
Cambrils

Espectacle 'Mediterraneus'

En el marc del cicle d'activitats culturals i d'oci Cambrileja l'Estiu, espectacle familiar itinerant 'Mediterraneus' a càrrec de la companyia Todo Zancos.

Inspirat en l’art surrealista de Salvador Dalí, l’arquitectura modernista d’Antoni Gaudí i les figures de la mitologia clàssica, s’ha desenvolupat un espectacle d’expressió corporal en xanques de gran impacte visual, on es fonen el teatre de l’absurd, el circ contemporani i l’art de carrer.

Sinopsi: 

Quatre personatges fantàstics provinents d'altres mars es deperten disposats a desxifrar, amb l'ajuda d'un antic pergamí, atributs i tresors propis de la terra I els seus habitants. Inicien l’espectacle itinerant descobrint al seu voltant el lloc i als espectadors, convidant-los a participar de jocs teatrals còmics i absurds. 

La connexió entre els personatges i el públic els portarà a desxifrar que aquests tresors estan en la comunicació entre els éssers, la capacitat de sorprendre’ns i l’espontaneïtat del joc.

Aquest descobriment els emociona i els motiva a realitzar la seva festiu ritual de comiat, com últim regal per als humans abans d’emprendre el camí de tornada al seu món.

Preu: 

Assistència lliure i gratuïta

Organitza: 

Ajuntament de Cambrils

Més informació: 

  • imatge de control 1per1