Arts
,
2020
Dies 12 i 13 de desembre
Diversos espais
Cambrils

Tallers Oberts

13a edició de Tallers Oberts, que obrirà les portes dels tallers de 21 artistes de Cambrils i 4 artistes convidats per apropar-los al públic i donar a conèixer la seva obra i manera de treballar, en el marc del programa de la Festa Major de la Immaculada.

Tallers Oberts és una oportunitat per endinsar-se al món dels diferents creadors i creadores que fan de l’art una forma de vida, compartir una estona de conversa amb ells i elles, conèixer de primera mà el seu procés creatiu i gaudir de la riquesa de les seves obres de ben a prop.

Els i les artistes participants en aquesta 13a edició, d’àmbits tant diversos com la joieria, la fotografia, l’escultura, la pintura, la porcellana, la il·lustració i el disseny gràfic, la ceràmica, l’esmalt, la música, la dansa o l’art visual, són Laura Morales, Pepo Argilaguet, Dolors Ortuño, Marta Fàbregas, Laura Mestres, Roser Coma, Nuri Mariné, Cristina Salvans, Marta Nolla, Cristina Recasens, Montserrat Recasens, Gemma Felip, Raquel Sarrà, Queralt Osorio, David Callau, Dídac Sauret, Rocío Franco, Alberto Insa, Rafael Rubio, Núria Pons i Jordina Ros. Com a artistes convidats hi hauran Dolors Castells, Jaume Romaní, Laia Sauret i The Blind Mirror.

Horari: 

Dissabte 12 de desembre: d'11 a 14h i de 17 a 20h
Diumenge 13 de desembre: d'11 a 14h

Organitza: 

Ajuntament de Cambrils

Més informació: 

  • imatge de control 1per1