Arts
,
2021
Del 7 al 15 de juny
Ateneu Juvenil
Cambrils

Exposició 'Amb Orgull'

Exposició 'Amb Orgull', una mostra que vol donar visibilitat al col·lectiu LGTBIQ+ i tractar temes com l’amor, la sexualitat l’homofòbia o el gènere.

Dins de l’exhibició es podran trobar tota mena de gèneres artístics com pintura, fotografia, vídeo, collage, disseny, etc. Cada obra té una història darrere i parlen de temes com l’amor, la sexualitat, l’homofòbia o el gènere.

Horari: 

De dilluns a dijous: De 7:30 a 21:30h
Divendres: de 7:30 a 20h
Del 15 al 18 d'abril: de 7:30 a 14h
*Tancat els dies 19 i 22 d'abril

Inauguració: 

Dilluns 7 de juny, 17h

Sinopsi: 

La idea per a dur a terme aquesta exposició va sorgir a partir d’uns treballs que va realitzar Mark Alter al cicle de fotografia a l’escola d’art de Tarragona. Per un projecte fotogràfic va treballar la idea de gènere, retratant persones trans, no binàries i persones del col·lectiu LGTBIQ+.

Després, per l’assignatura d’audiovisuals, va realitzar l’obra “Little Monsters”, un vídeo amb imatges d’arxiu que mostren l’evolució del col·lectiu des dels Disturbis de Stonewall fins a arribar a grans icones com Lady Gaga.

Una vegada acabats aquests dos projectes, l’ajuntament de Botarell, el seu poble natal, li va proposar fer una exposició. Finalment va decidir dur a terme aquest projecte acompanyat d’amics que també són estudiants d’arts a Tarragona i Barcelona.

Més informació: