Arts
,
2021
Del 16 d'abril al 6 de juny
Refugi 1
Tarragona

Exposició 'Del Mediterrani català'

Exposició 'Del Mediterrani català', una mostra col·lectiva que compta amb la participació de 16 artistes del territori. Dues generacions d'artistes s'han unit per aquesta col·lectiva amb un recull heterogeni de pintures, fotografies i escultures sota el paraigua de l'art mediterrani català.

> Artistes participants: Arantxa Nova, Sonja Peeters, Adela Ramírez, Antonio Rubio, Rosa Virgili, Noel Prado, Morgana Àvila, Aenneennea, Toni Ramírez, Lluís S. Abelló, Fina Alonso, Paula Martín, Juan Marín, Ana Mª del Río, Marta Bacedeido i Juan Carlos Juárez.

Horari: 

De dimarts a dissabtes: de 10 a 13h i de 17 a 20h
Diumenges i Festius: d'11 a 14h

Sinopsi: 

Els artistes de la franja del Mediterrani Català tenen una relació molt especial amb el mar i el sol. El clima mediterrani es veu reflectit en la llum de les seves obres, amb colors vius i un profund respecte per la natura, la cultura, les seves festes i tradicions. 

Amb un caràcter jovial, però alhora reivindicatiu, manifesten la defensa dels valors propis d'aquest microclima cultural testimoni d'altres civilitzacions extintes que van passar per les nostres aigües i terres.

Organitza: 

Associació Reusenca d'Artistes

Més informació: 

  • imatge de control 1per1