Jump to navigation
Dissabte 18 maig, 11h
Dissabte 18 de maig, 18h
Diumenge 19 maig, 10h
Diumenge 19 de maig
Diumenge 19 de maig, 10h
Del 4 al 19 de maig
Del 18 al 20 de maig
Jornades gastronòmiques del Peix Blau de Tarragona, que tenen com a objectiu promoure la gastronomia a la ciutat a través d’un dels productes insígnies de la seva cuina i de la seva essència marinera.
Les jornades compten amb la participació de 19 establiments que serviran receptes tradicionals o innovadores que seran maridades amb vins del Celler Adernats – Vinícola de Nulles.
> Establiments participants: Alta Taverna del Sol Ric, Arlemar Restaurant, Cocula Restaurant, El Llagut, Restaurant Kraken, Cal Joan, La Morada, Mas Rosselló, La Sardineta, Restaurant Brisa, Restaurant Sol Ric, Restaurant Nàutic Tarragona, El Pòsit del Serrallo, Casa Ballcells, Gure Toki Restaurant, El Paseo, Ancora Port Esportiu, Octopusy i Martinet.
> Consulta els menús que ofereixen aquí (enllaç)
AEH Tarragona Ciutat
Port de Tarragona i Patronat Municipal de turisme de Tarragona
Web AEH Tarragona Ciutat