Menjar i beure
,
2021
Del 17 de juny al 4 de juliol
Diversos espais
Tarragona

Jornades del Peix Blau de Tarragona

Jornades gastronòmiques del Peix Blau de Tarragona, que tenen com a objectiu promoure la gastronomia a la ciutat a través d’un dels productes insígnies de la seva cuina i de la seva essència marinera.

Les jornades compten amb la participació de 19 establiments que serviran receptes tradicionals o innovadores que seran maridades amb vins del Celler Adernats – Vinícola de Nulles.

> Establiments participants: Alta Taverna del Sol Ric, Arlemar Restaurant, Cocula Restaurant, El Llagut, Restaurant Kraken, Cal Joan, La Morada, Mas Rosselló, La Sardineta, Restaurant Brisa, Restaurant Sol Ric, Restaurant Nàutic Tarragona, El Pòsit del Serrallo, Casa Ballcells, Gure Toki Restaurant, El Paseo, Ancora Port Esportiu, Octopusy i Martinet.

> Consulta els menús que ofereixen aquí (enllaç)

Organitza: 

AEH Tarragona Ciutat

Col·labora: 

Port de Tarragona i Patronat Municipal de turisme de Tarragona

Més informació: 

  • imatge de control 1per1