Jump to navigation
Mes de març
Del 29 de març a l'1 d'abril
Del 22 de febrer al 21 d'abril
Del 18 al 20 de maig
Cada dijous
Nova edició de les Jornades Gastronòmiques del Calamar, que comptarà amb la participació de 13 establiments que oferiran diferents menús elaborats amb el calamar, com a producte protagonista. El programa també ofereix receptes fàcils que han preparat els xefs dels establiments, per tal que es puguin elaborar, des de casa, com, per exemple, l’arròs melós d'eriçó de mar, el calamar sobre piperada, el romesquet de calamar, les favetes baby amb calamarsets o els calamars en salsa, entre d’altres.
> Establiments participants: El Totxo Taverna | Taberna El Tirador | Restaurant El Galeon | O Mar Restaurant | Restaurant Castillo de Javier | Restaurant Cook and Travel | Restaurant Deliranto | Malapecora Restaurant | Asador Córcega Restaurant | Restaurant D'Albert | Casa Soler | 4R Casablanca | Bufacaldos
> Consulta les propostes que ofereixen aquí (enllaç)
Ajuntament de Salou i Associació d’Empresaris d’Hostaleria (AEH) de Salou
Celler Segura Viudas
Web Associació d’Empresaris d’Hostaleria de la Provínicia de Tarragona Web Ajuntament de Salou