Jump to navigation
Dies 22 i 23 de febrer
Mes de febrer
Diumenge 2 de març
Del 20 de febrer al 2 de març (dijous i divendres)
Del 7 de febrer al 9 de març
Dilluns 10 de març, 18:30h
Del 14 de febrer al 23 de març
Nova edició de les Jornades Gastronòmiques del Calamar, que comptarà amb la participació de 13 establiments que oferiran diferents menús elaborats amb el calamar, com a producte protagonista. El programa també ofereix receptes fàcils que han preparat els xefs dels establiments, per tal que es puguin elaborar, des de casa, com, per exemple, l’arròs melós d'eriçó de mar, el calamar sobre piperada, el romesquet de calamar, les favetes baby amb calamarsets o els calamars en salsa, entre d’altres.
> Establiments participants: El Totxo Taverna | Taberna El Tirador | Restaurant El Galeon | O Mar Restaurant | Restaurant Castillo de Javier | Restaurant Cook and Travel | Restaurant Deliranto | Malapecora Restaurant | Asador Córcega Restaurant | Restaurant D'Albert | Casa Soler | 4R Casablanca | Bufacaldos
> Consulta les propostes que ofereixen aquí (enllaç)
Ajuntament de Salou i Associació d’Empresaris d’Hostaleria (AEH) de Salou
Celler Segura Viudas
Web Associació d’Empresaris d’Hostaleria de la Provínicia de Tarragona Web Ajuntament de Salou