Arts
,
2021

Portes obertes a l'exposició 'Tarraco/MNAT'

En el marc del Dia Internacional dels Museus, jornada de portes obertes a l'exposició de síntesi 'Tarraco/MNAT', on coneixereu vuit segles de la història de Tàrraco, capital de la Hispania Citerior, la província més extensa de l’Imperi.

Horari: 

De 9:30 a 14h i de 15 a 18h

Sinopsi: 

Exposició 'Tarraco/MNAT', una mostra que fa un recorregut per vuit segles de la història de la Tàrraco romana, a partir d’una selecció de 178 peces del fons del museu, on hi ha representada una àmplia tipologia de peces i materials, reflex de la col·lecció mateix, que ajuden a resseguir la proposta de l’exposició: arquitectura, escultura, pintura, bronzes, mosaic, ceràmica, joieria... També compta amb objectes que testimonien la quotidianitat de la gent de Tàrraco, com menjaven, com es distreien, es guarnien o jugaven.

D’entre les peces exposades en destaquen el mosaic de la Medusa, un cuirassat, dos togats i la Venus trobats a les excavacions del Teatre, un miliari, la Nina d’Ivori, la pintura de la Nèmesi i una inscripció de l’amfiteatre, entre moltes altres.

Preu: 

Activitat gratuïta

Organitza: 

Museu Nacional Arqueològic de Tarragona

  • imatge de control 1per1