Arts
,
2021
Del 15 al 18 de maig
Museus de Catalunya
Arreu de Catalunya

Dia Internacional dels Museus

Amb motiu del Dia Internacional dels Museus (18 de maig) i sota el tema 'El futur dels museus: Recuperar i tornar a imaginar', quatre dies de jornades de portes obertes, a més d'activitats diverses, amb l'objectiu de conscienciar els ciutadans sobre el paper dels museus en la societat. 

El Dia Internacional dels Museus 2021 convida als museus, als seus professionals i a les comunitats a crear, imaginar i compartir noves pràctiques de (co)creació de valor, nous models de negoci per a les institucions culturals i solucions innovadores per als reptes socials, econòmics i mediambientals del present.

*Entre les moltes activitats, destaca la Nit dels Museus, que tindrà lloc el dissabte 15 de maig. 

Sinopsi: 

A Catalunya hi ha 114 museus registrats amb 118 extensions i 394 col·leccions obertes al públic i de temàtica molt diversa. Museus d'art, d'arqueologia i d'història, d'autor, d'etnologia, de paleontologia, de ceràmica, de zoologia, de cinema, de disseny... Un museu diferent perquè cada dia de l'any grans i petits descobreixin, aprenguin i gaudeixin de la història, la cultura i el coneixement, tot connectant amb les seves inquietuds i emocions. Quin és el teu? 

Programa: 

> Consulta l'agenda i totes les activitats aquí (enllaç)

Organitza: 

Consell Internacional de Museus (ICOM)

Col·labora: 

Generalitat de Catalunya

  • imatge de control 1per1