Arts
,
2021
Dies 11 i 12 de desembre
Diversos espais
Cambrils

Tallers Oberts

En el marc de la Festa Major de la Immaculada, 14a edició de Tallers Oberts, on més de 30 artistes de Cambrils obriran les portes dels seus tallers que, enguany, incorpora dues escoles de dansa que oferiran petits tallers a les persones visitants.

Després d'un any especialment difícil per la cultura, Tallers Oberts torna amb ganes de créixer i de permetre al públic endinsar-se al món de creadors i creadores que fan de l'art una forma de vida, compartir una estona de conversa amb ells i elles, conèixer de primera mà tot el procés de creatiu i apreciar la riquesa de les seves obres de ben a prop.

En total 32 artistes obriran les portes de 18 tallers de pintura, escultura, fotografia, joieria, restauració de mobles, ceràmica, il·lustració, disseny gràfic, pintura mural, pintura tèxtil, pirogravat, música i dansa.

> Artistes participants: Laura Morales, Pepo Argilaguet, Dolors Ortuño, Marta Fàbregas, David Callau, Roser Coma, Nuri Mariné, Cristina Salvans, Marta Nolla, Lluïsa Recasens, Montserrat Recasens, Gemma Felip, Raquel Sarrà, Jesús Gómez, Dídac Sauret, Rocío Franco, Javier Gálvez, Ana Gil, Laura Álvarez, Alberto Insa, Rafael Rubio, Núria Pons, Dora Brown, Kamal Sultan, Elena Alcalà i Emilia Arias.

> Artistes convidats: Dulu du l'eau, Dolors Castells, Eulàlia Calzada, Jaume Romaní, Dera Wells, Victòria de Porta i Noelia Luis.

Horari: 

Dissabte: d'11 a 14h i de 17 a 20h
Diumenge: d'11 a 14h

Organitza: 

Ajuntament de Cambrils

Més informació: 

  • imatge de control 1per1