Família
,
2021
Diumenge 21 de març, 12h
Teatre Tarragona
Tarragona

Teatre familiar 'Safari'

Teatre familiar 'Safari' a càrrec de la companyia La Baldufa, un espectacle que conserva els dos protagonistes d''Embolic a la Granja': en Pinyot i en Carabassot.

Ara, aquests dos personatges expliquen el conflicte en què s’han trobat immersos a la sabana, on s’han desplaçat després d’haver rebut la notícia que els advertia de la misteriosa desaparició del lleó. 

Un espectacle adreçat de nou als més petits, que tracta el bullying de tal manera que les nenes i els nens poden entendre les seves amenaces a partir del comportament dels personatges de l'obra. 

Edat recomanada: a partir de 3 anys

Sinopsi: 

En Pinyot i en Carabassot es troben immersos a la sabana per resoldre la misteriosa desaparició del lleó. En la seva tasca d’investigació interpel·len la girafa, el mico, l’elefant, el cocodril… i en plena aventura, topen amb el lleó, capmoix i pensarós, que no sap rugir. 

Amb la ferma voluntat de resoldre el cas i donar-li un cop de mà, els intrèpids investigadors de La Baldufa miren d’esbrinar quins són els motius d’aquest pesar. Per què el cocodril s’entesta a ultratjar el lleó, que no sap rugir? Per què la resta d’animals també s’entossudeix en fer-li la guitza? Què caldrà fer perquè el rei de la sabana s’envalenteixi?

Preu: 

8€ | Comprar entrada aquí (enllaç)

Fitxa tècnica: 

Autor: La Baldufa i Ramon Molins
Direcció: Ramon Molins
Intperprets: Enric Blasi o Emiliano Pardo (Pinyot) i Carles Pijuan o Ferran López (Carabassot)
Música: Oscar Roig
Disseny de llums: Miki Arbizu 
Disseny escenogràfic i de vestuari: Carles Pijuan
Construcció d’escenografia: Juan Manuel Recio, Ferran López, Carles Pijuan
Confecció del vestuari: Olga Cuito

Degut a la COVID-19 consulteu la web de l'organització per possibles canvis d'última hora

Més informació: 

formulari esdevenimets agenda

Et pot interessar