Espectacles
,
2021
Divendres 29 d’octubre, 21h 
Teatre del Casal
Cambrils

Teatre 'Hotel Flamingo'

En el marc del nou cicle de teatre Escena Cambrils, teatre 'Hotel Flamingo', un particular homenatge de Clownic als seus pares teatrals, El Tricicle. Clownic va ser creat pel famós trio còmic català i, durant molts anys, va representar els seus espectacles allà on ells no podien arribar.

Fa 10 anys van començar a fer els seus propis espectacles i ara que Tricicle ha anunciat la seva retirada ha arribat el moment de retre'ls aquest homenatge i agrair tot el que han heretat d'ells.

Sinopsi: 

L'antic Hotel Flamingo vol reobrir les portes. El nou director i propietari sempre ha estat un visionari dels negocis. Per aquest motiu, té la gran idea d'obrir les portes de l'hotel en plena pandèmia. Està totalment convençut del gran èxit de l'Hotel Flamingo.

Inspirats en la imatge dels personatges principals que la sèrie "Tres estrelles" ens va deixar gravada a la retina quan érem petits, s'ha creat aquest espectacle que ens situa en la recepció d'un hotel que fa anys i panys que va viure el seu millor moment.

Preu: 

 

10€ anticipada | 12€ taquilla | 30€ Abonament Escena Cambrils
Comprar entrada o abonament aquí (enllaç)

Fitxa tècnica: 

Autoria: Edu Méndez, Gerard Domènech i Carles Bigorra
Direcció: Clownic
Intèrprets: Gerard Domènech, Carles Bigorra i Edu Méndez
Veu en Off: Ivan Canovas
Vestuari: Leo Quintana
Escenografia: Eudald Ferré
Música: Antonio Santoyo
Atrezzo: Joan Ribas

Degut a la COVID-19 consulteu el web de l'organització per possibles canvis d'última hora

Més informació: 

Et pot interessar