Música
,
2022
Diumenge 25 de setembre, 18h
Plaça del Priorat
Escaladei

Concert d'Andrea Motis i Ramon Quadrada

En el marc de la 6a edició del Festival Terrer Priorat, concert d'Andrea Motis, on presentarà el seu darrer disc 'Loopholes'; i de Ramon Quadra, que arriba amb Quadraphonics Jazz Quintet.

Aquest nou projecte autoeditat d'Andrea Motis s'allunya de la seva zona de confort, per endinsar-se en un univers sonor que forma part del seu background musical, on el funk, el jazz elèctric i el neo-soul prenen molt protagonisme. Motis explica que, a més de crear un so característic que fa de fil conductor de l'àlbum, també s'ha nodrit de moltes de les seves influències: des de loops de Robert Glasper al so californià de Jack Johnson, passant per Fats Waller i el seu 'Honeysuckle Rose'. També hi ha present el blues, o inclús el folklore llatinoamericà, plasmat en la seva personal versió de la cúmbia 'El Pescador', de José Barros.

Ramon Quadrada Quadraphonics Jazz Quintet neix l'hivern del 2021, en plena pandèmia, fruit de la imperiosa necessitat de crear enmig de tanta incertesa. Al mateix temps és la celebració d'un afortunat retrobament entre vells amics. Presenten un repertori de composicions originals de Ramon Quadrada emmarcades estilísticament dins el gènere del jazz contemporani amb notables ressonàncies Hard Bop i que contenen la característica fusió entre música tonal i música modal que caracteritza el jazz del segle XXI.

Horari: 

17:30h | Obertura de portes

Preu: 

25€ | Comprar entrada aquí (enllaç)

Fitxa tècnica: 

Andrea Motis
Andrea Motis: veu i trompeta
Christoph Mallinger: violí, mandolina i guitarra
Kevin Díaz: teclats
Magalí Datzira: baix elèctric
Miquel Asensio: bateria

Ramon Quadrada Quadraphonics Jazz Quintet
Ramon Quadrada: trompeta, flugelhorn i composicions
Víctor de Diego: saxos tenor i soprà
Jordi Berni: piano
Rai Ferrer: contrabaix
Xavi Maureta: bateria

Organitza: 

Festival Terrer

Més informació: