Música
,
2022
Dissabte 5 de novembre, 12h
Plaça de la Font
El Morell

Concert de Joan Garriga i el Mariatxi Galàctic

En el marc del Cicle Deprop, concert de Joan Garriga, fundador de Dusminguet i ànima de La Troba Kung-Fú, una figura clau per entendre l’evolució de la música popular del segle XXI feta a Catalunya. Després de compondre i interpretar en directe la banda sonora dels dos darrers espectacles teatrals d’Oriol Broggi, el co-descobridor de la Rúmbia –barreja de rumba i cúmbia amb denominació d’origen vallesana- acaba de debutar al seu nom amb un àlbum que apunta a clàssic instantani.

Gravat entre 2019 i 2020 i mesclat en ple confinament, 'El ball i el plany' (2020) és un viatge apassionant per tots els mons que caben a l’acordió de Joan Garriga: el Mediterrani de l’havanera i el raï, el Carib llatí, la Jamaica del reggae i el dub i evidentment, el nord de Mèxic que inspira la seva nova formació. 

Acompanyat del seu fidel company de mil batalles, Marià Roch (baix), el fogoner de la caldera rítmica, Rambo (bateria), i el guitarrista Madjid Fahem (Manu Chao, La Ventura), el veritable hereu de Gato Pérez es consagra a l’olimp de la fusió sense confusió.

Programa: 

Entrada lliure

Organitza: 

Ajuntament del Morell

Més informació: 

  • imatge de control 1per1
  • imatge de control 1per1