Música
,
2022

Concert 'Músiques de Banda: la dona en el món de les bandes de música'

Un any més, les quatre agrupacions de la Banda Unió Musical de Tarragona (BUMT) es retroben als escenaris pel tradicional concert de Santa Cecília. Quatre bandes amb estils i idees diferents, però amb moltes ganes de demostrar tota la feina feta durant l'any en un dels concerts més importants per l'entitat. 

Aquest any, la BUMT prepara una proposta d'actuació conduïda per la Clara Olaya, músic de l'entitat i actriu, amb un repertori especial que combinarà els estils musicals de les quatre bandes: des de música simfònica i popular, passant per temes de jazz, blues, pasdobles i altres sorpreses.

Aquest concert també serà especial perquè es vol posar en relleu la feina i importància de la dona en el món de les bandes de música. Totes les obres que s'interpretin estaran compostes per dones o dedicades a la seva gran tasca. Gràcies a això, es podrà comprovar la gran qualitat musical que ens han ofert i segueixen oferint avui dia, malgrat les dificultats de visibilització que molts cops han patit.

Preu: 

8€ | Comprar entrada aquí (enllaç)

Organitza: 

Banda Unió Musical de Tarragona

Col·labora: 

Ajuntament de Tarragona

  • imatge de control 1per1
  • imatge de control 1per1