Menjar i beure
,
2022
Del 17 de març al 3 d'abril
Establiments participants
Tarragona

Jornades Gastronòmiques de l'Arròs Mariner de Tarragona

3a edició de les Jornades de l'Arròs Mariner de Tarragona, que enguany comptarà amb la participació de 23 dels millors restaurants de la ciutat, on serviran menús especials amb l’arròs mariner com a protagonista, maridats amb vins de la DO Tarragona.

> Restaurants participants:
Restaurant La Cucafera, Restaurant El Llagut, Restaurant Alta Taverna, Casa Balcells, Restaurant La Morada, Restaurant Mas Rosselló, Restaurant Alta Mare Hotel H1, Palau del Baró, Àpats Quatros, Restaurant Cocula, De Vins, Tap i Tapes, Hotel SB Ciutat de Tarragona, Càmping Tamarit, Restaurant Brisa, Restaurant Sol-Ric, La Sardineta Restaurant, La Xarxa, Restaurant Nàutic Tgn, LÀncora del Port, El Racó del Pescador, Restaurant l’arrosseria, Xaloc i Vadegust.

> Consulta els menús que ofereixen aquí (enllaç)

Organitza: 

Associació d’Empresaris d’Hostaleria de Tarragona Ciutat

Col·labora: 

Port de Tarragona

Més informació: 

Web AEHT
Facebook AEHT

  • imatge de control 1per1