Jump to navigation
Dissabte 4 de febrer, 11h
Dissabte 4 de febrer, 14h
Diumenge 5 de febrer, 10h
Diumenge 5 de febrer, 12h
Dissabte 11 de febrer, 11h
Diumenge 12 de febrer, 10h
Diumenge 12 de febrer, 12h
Nova edició de les Jornades Gastronòmiques del Calamar, que enguany comptaran amb la participació de 14 restaurants de la ciutat, que elaboraran un seguit de propostes amb aquest ingredient com a protagonista.
> Establiments participants: Asador Córcega Restaurant | Bufacaldos Restaurant | Carbonic Restaurant | Casa Soler | Cook and Travel | Deliranto | Huma | La Taberna del Áncora | Malapecora by Bandarra | Mesón Pa i Oli | MRKT de Edu Cuesta Gastrobar | O Mar Restaurant | Sushi Kai | Taverna El Totxo.
> Consulta el llibret amb els menús i degustacions que ofereixen aquí (enllaç PDF)
Ajuntament de Salou i Associació d’Empresaris d’Hostaleria (AEH) de Salou
Web Associació d’Empresaris d’Hostaleria de la Provínicia de Tarragona Web Ajuntament de Salou