Jump to navigation
Del 15 de novembre a l'1 de desembre
Mes de novembre
Cada dijous
Del 3 de novembre a l'1 de desembre
Del 5 d'octubre a l'1 de desembre
De l'1 de novembre al 15 de desembre
Del 14 de novembre al 15 de desembre
Nova edició de les Jornades Gastronòmiques del Calamar, que enguany comptaran amb la participació de 14 restaurants de la ciutat, que elaboraran un seguit de propostes amb aquest ingredient com a protagonista.
> Establiments participants: Asador Córcega Restaurant | Bufacaldos Restaurant | Carbonic Restaurant | Casa Soler | Cook and Travel | Deliranto | Huma | La Taberna del Áncora | Malapecora by Bandarra | Mesón Pa i Oli | MRKT de Edu Cuesta Gastrobar | O Mar Restaurant | Sushi Kai | Taverna El Totxo.
> Consulta el llibret amb els menús i degustacions que ofereixen aquí (enllaç PDF)
Ajuntament de Salou i Associació d’Empresaris d’Hostaleria (AEH) de Salou
Web Associació d’Empresaris d’Hostaleria de la Provínicia de Tarragona Web Ajuntament de Salou