Jump to navigation
Diumenge 24 de novembre, 11h
Diumenge 24 de novembre
Dies 23 i 24 de novembre
De l'1 al 24 de novembre
Del 8 al 24 de novembre
Mes de novembre
Cada dijous
Del 3 de novembre a l'1 de desembre
Torna la iniciativa gastronòmica Tasta Salou amb una edició especial dedicada al bolet, que comptarà amb la participació d'un total de 12 restaurants que elaboraran les seves degustacions amb aquest producte com a element principal, que aniran maridades amb un vi blanc, negre, rosat o d'un cava, del celler Raventós Codorniu.
> Establiments participants: El Totxo Taverna | Braseria L'Estació | Huma | MRKT Mercat de Edu Cuesta | Thai Salou | Sushi Kai Salou | La Taverna de l'Àncora | La Bodegueta Aché | House of Illusion | La Teca Salou | Restaurant Cook & Travel | Castillo de Javier.
6€ platillo + beguda
Associació d'Empresaris d'Hostaleria (AEH) de Salou, Raventós Codorniu i àrea de Dinamització Econòmica de l'Ajuntament de Salou
Web Ajuntament de Salou Facebook Tasta Salou Web Tasta Salou