Menjar i beure
,
2023
Del 24 de febrer al 26 de març
Establiments participants
Torredembarra, Creixell, Salomó, La Riera de Gaià, El Catllar, Tarragona i Altafulla

Jornades gastronòmiques Calçots al Baix Gaià

Jornades Gastronòmiques Calçots al Baix Gaià, que comptaran amb la participació de 20 restaurants que serviran menús i degustacions amb el calçot com a protagonista, amb l'objectiu de descobrir nous restaurants.

> Restaurants participants:
Restaurant Gavina | Restaurant Angel Miguel | Hotel de la Nova Tenalla | Restaurant El Marítim | Restaurant Al Capone | Restaurant El Capitán | Restaurant Oxid | Sirga Restaurant | Cal Silver | 4 Latas | La Terraza | La Xeriueta | La Masia Cal Vitali | L'Hor | La Taberna Etsy | Mas de Teret | Restaurant El Jardí | Restaurant La Toque | Restaurant Voramar Cal Vitali | 4 Latas Torredembarra

> Consulta les propostes que ofereixen aquí (enllaç)

Organitza: 

Associació AEH Baix Gaià

Més informació: 

  • imatge de control 1per1