'Non-gmo bar lab', de Natalia Carminati

L'artista argentina Natalia Carminati serà la segona protagonista del cicle 'Nosaltres, les supervivents', amb 'non-gmo bar lab', on planteja la creació d'un espai de ficció alimentària on es faran tres trobades gastro-performatives.
El projecte 'non-gmo bar lab' especula en relació als aliments supervivents a la manipulació genètica en un futur pròxim. L'aliment coagula l'essència de la humanitat. Mentre que l'acte de menjar sempre ha implicat la trobada amb un altre, amb una vida, amb el sòl, l'aigua i processos vitals de la naturalesa; en la societat cíborg contemporània, l'aliment ens connecta amb experiments de laboratori, patents privades, gens manipulats i mètodes de fabricació tecnològica.
Aquests acoblaments d'orgànic i inorgànic, d'elements naturals i components artificials estan reformulant el sistema alimentari allunyant-lo cada vegada més de la terra i emmarcant-lo cada vegada més en laboratoris que es desborden als nostres cossos.
Col·lectiu La Trastera
Dissabte 22 d'abril:
12h | Fàrmac-llavors per a una salut plena
Divendres 28 d'abril:
19h | Mucílags per a alliberar el trànsit intestinal
Dissabte 6 de maig:
12h | Allpa Munay (performance) + Banquet crudi-extractiu
Mèdol, Centre d'Arts Contemporànies de Tarragona
Web Mèdol
Instagram Mèdol
Facebook Col·lectiu La Trastera
Aquesta web utilitza les cookies _ga/_utm propietat de Google Analytics, persistents durant 2 anys, per habilitar la funció de control de visites úniques amb la finalitat de facilitar-li la navegació pel lloc web. Si continua navegant considerem que està d'acord amb el seu ús. Podrà revocar el consentiment i obtenir més informació consultant la nostra Política de cookies.