Arts
,
2023
Diumenge 27 de maig
Diversos espais
Vimbodí i Poblet

VII Concurs de Pintura Ràpida Potau-Campdesuñer

7a edició del Concurs de Pintura Ràpida Potau-Campdesuñer, que comptarà amb un total de cinc premis en metàl·lic: quatre de caràcter general i el premi especial 'Vila vidriera', en aquest cas per a la millor obra que, a criteri del jurat, reflecteixi el caràcter vidrier del municipi. 

Pel que fa al jurat, un any més destaca per la seva expertesa en el camp artístic. Estarà integrat per Manel Margalef, director del Museu d'Art Modern de la Diputació de Tarragona; Diego Gil Moreno de Mora, doctorat en belles Arts per la facultat de belles Arts Universitat de Barcelona; Francesc Farré, responsable de l'antiga escola de pintura 'Damià Roig' de Vimbodí i Poblet; Pep Potau, nét del pintor Joan Potau i Martell; i Rosa Palau, regidora d'Entitats i Ensenyament de l'Ajuntament de Vimbodí i Poblet.

Inscripcions: 

Inscripció gratuïta, que es farà efectiva el mateix dia del concurs. L'organització demana que, en la mesura que sigui possible, els artistes que hi vulguin participar s'hi preinscriguin a través del correu ajuntament@vimbodiipoblet.cat.

Organitza: 

Ajuntament de Vimbodí i Poblet

Col·labora: 

Diputació de Tarragona

  • imatge de control 1per1