Espectacles
,
2024
Dilluns 29 d'abril, 18h
Parc del Pinaret
Cambrils

Dia Internacional de la Dansa a Cambrils

Nova edició de la celebració del Dia Internacional de la Dansa a Cambrils, que apropa la dansa al públic en general, aprofitant que l'idioma del cos i del moviment s'entèn a tot el món i arriba amb facilitat a petits i grans.

La jornada comptarà amb la participació de les escoles Estudi Gisele, Centre Artístic de Cambrils, Crea't i l'Associació Vital Sport. Enguany com a novetat, després de la lectura del manifest internacional de la dansa, la ballarina cambrilenca Laia Cucó, juntament amb el ballarí reusenc Ovidi Álvarez, interpretarà una peça creada expressament per ella mateixa. 

Després de l'espectacle inaugural, l'alumnat de cada centre interpretarà dues coreografies i, per acabar, totes les persones participants oferiran un ball conjunt final, que aquesta vegada ha estat coreografiat pel Centre Artístic Cambrils. 

El Dia Internacional de Dansa es commemora a tot el món des de fa més de 40 anys, coincidint amb el dia de naixement del ballarí francès Jean-Georges Noverre (1717-1810), considerat el creador del ballet modern.

Organitza: 

Ajuntament de Cambrils, Centre Artístic Cambrils, Estudi Giselle, Escola Crea't i Associació Vital Esport

Més informació: 

  • imatge de control 1per1