Espectacles
,
2024

Espectacle 'L'Auca del Sr. Esteve'

Espectacle 'L'Auca del Sr. Esteve' de Santiago Rusiñol i dirigida per Àngel Llàcer.

L'espectacle és el resultat del procés de creació que s'ha pogut veure al programa de Televisió de Catalunya 'La Puntual', la segona temporada de l'exitós programa 'El Llop' i que va donar com a resultat un nou muntatge de 'Terra Baixa' d'Àngel Guimerà. 

Un muntatge amb una adaptació absolutament fidel al text original, una gran comèdia costumista que posa en valor l'artesania del fet teatral.

Durada: 80 minuts

Sinopsi: 

'L'Auca del senyor Esteve' és una obra modernista, en la qual es poden veure reflectits tots els valors de la societat d'aquella època. L'eix temàtic és l'enfrontament entre l'artista i la societat, problemàtica que visqué el mateix autor. 

El missatge de Rusiñol a propòsit de les relacions artista-societat és molt clar: el reconeixement recíproc. 

D'una banda, l'artista (Ramon) ha d'agrair el suport econòmic de la propia classe social; de l'altra, el reconeixement crític i conscient de la burgesia (senyor Esteve) d'estar mancada d'una dimensió espiritual, però també d'haver sabut crear les condicions materials per les quals pot florir l'art professionalment.

Preu: 

Entre 9 i 20€ | Comprar entrada aquí (enllaç)

Fitxa tècnica: 

Direcció: Àngel Llàcer
Ajudant de direcció: Enric Cambray 
Disseny il·luminació: Albert Faura
Disseny de vestuari: Miriam Compte
Disseny d'escenografia: Guillem Martí
Disseny espai sonor: Joaquim Nuevo
Caracterització: Helena Fenoy
Repartiment: Marga Alerm, Joan Bellostas, Carles Berbel, Eudald Feliu, Ariadna Filali, Encarna González, Joan Muntó, Jordi Rodríguez, Mar Robles, Laura Tomás i Ramon Villaret

Organitza: 

Ajuntament de Tarragona

Més informació: 

  • imatge de control 1per1