Jump to navigation
Dimecres 9 d'octubre, 18h
Dissabte 12 d'octubre, 11:30h
Del 14 al 19 d'octubre
Del 8 al 29 d'octubre
En el marc de la Biennal d'Art Gastronòmic de Cambrils i amb motiu del Dia Mundial de la Salut Mental, presentació de 'Cuinant les nostres emocions a foc lent', un llibre que barreja psicologia i cuina, una obra única que proposa una descoberta de les emocions des de la ciència i també des del paladar.
L'acte començarà amb una taula rodona per donar a conèixer algunes de les interioritats del projecte, on hi participaran cinc de les sis psicòlogues autores del llibre -Yolanda Martínez, Antònia Raich, Dominica Díez, Rosa Tejedor i M. Jesús Creus-, que conversaran amb Arnau Bosch, xef del restaurant Can Bosch de Cambrils, i Rubén Campos, cuiner del restaurant El Rincón de Diego, del mateix municipi. En aquesta taula rodona també hi participarà Benvingut Aligué, cuiner jubilat i president del Rotary Club de Manresa-Bages durant l'últim any, que ha estat una de les ànimes de la publicació.
Ajuntament de Cambrils
Web Ajuntament de Cambrils